ComputerSalg.fi

Evästeet

Tietosuojakäytäntö

Eheyskäytäntö

Kirjautumistilastot
Kirjautumistilastoja käytetään osoitteessa www.computersalg.fi ja se tarkoittaa, että tilastojärjestelmä kerää tietoja, jotka antavat tilastollisen kuvan siitä, kuinka monta kävijää verkkosivustolla on ollut, missä he ovat käyneet, millä osalla verkkosivustosta he ovat käyneet jne.

Sivustolla www.computersalg.fi kirjautumistilastoja käytetään verkkosivuston ja sen toimivuuden optimointiin.

Henkilökohtaiset tietosi
Jotta voit käydä kauppaa kanssamme verkkosivuston kautta, sinun on rekisteröityvä seuraavilla henkilötiedoilla:
- nimi
- osoite
- puhelinnumero
- sähköpostiosoite
- (y-tunnus/alv-numero yrityksille)


Henkilötiedot rekisteröidään Computersalg A / S: ssä ja säilytetään viisi vuotta (5 vuotta kirjanpitolain vaatimusten mukaisesti), minkä jälkeen tiedot poistetaan. Kun henkilötietoja kerätään verkkosivustomme kautta, takaamme, että ne tehdään aina nimenomaisella suostumuksellasi, jotta sinulle ilmoitetaan tarkalleen, mitä tietoja kerätään ja miksi. Tietosuojavastaava: ComputerSalg A / S.: n johtaja.
Emme tallenna asiakastietoja salattuna. Emme välitä asiakastietoja salattuina.

Sivustolle www.computersalg.fi lähetettyjä tietoja ei välitetä eikä myydä kolmansille osapuolille. Sinulla on myös aina oikeus olla rekisteröitymättä. Sinulla on myös oikeus nähdä, mitä tietoja sinusta on tallennetu. Asiaa koskevat tiedustelut voi lähettää ComputerSalg A/S:lle sähköpostitse osoitteeseen sales@computersalg.fi