ComputerSalg.fi
FBAC4895-B52C-4E03-B099-A6A8F8B8017B Created with sketchtool. 706D6907-81E1-46A2-B8F9-7B702A1EF2C7 Created with sketchtool. 6A870209-E7F5-44F5-A66F-09E20C85A0DC Created with sketchtool. 0BB04D6C-A9AB-4913-BF4F-5A23954E68E1 Created with sketchtool. 501E26C7-66C1-4DAA-B740-6CFAF55A1B39 Created with sketchtool. C105F7D3-D5EE-43C9-9EE8-05CC42B296D4 Created with sketchtool. D94689D8-7CBB-41C8-AC06-F79D81FF82D5 Created with sketchtool. DA4C7ED9-2512-4D52-94F0-92800F2A6E04 Created with sketchtool. 42E133FD-828F-4CF4-A0BF-560014487A57 Created with sketchtool. F52D9745-4BFD-4506-BEEF-630FD09EF2D9 Created with sketchtool.

Käyttöehdot

Käyttöehdot (v. 30102020):

1. TILAAMINEN
Osoitteessa www.computersalg.fi voit tilata tuotteita verkkosivustomme kautta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, joita ei ole sivulla, voit aina ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Valmistajan tai myyjän verkkosivuston tekniset tiedot ja määritelmät ovat vain ohjeellisia. Ostaja on vastuussa palvelun valinnasta ja halutun lopputuloksen saavuttamisesta tehdessään ostoksia. Tarkista aina uusimmat tuotetiedot valmistajan omalta verkkosivustolta.

Kaikki verkkosivuston hinnat on ilmoitettu euroina ja sisältävät arvonlisäveron ja muut verot. Hinnat ovat päivittäisiä hintoja, ja ne ovat voimassa vain Suomen rajojen sisäpuolella pois lukien Ahvenanmaa. Oikeudet pidätetään: Valuuttamuutokset, ylivoimainen este, veromuutokset.

Kun teet ostoksia osoitteessa www.computersalg.fi sopimukset tehdään seuraavilla kielillä: suomi

ComputerSalg.fi toimii seuraavassa osoitteessa:

ComputerSalg A/S Tinvej 7 4100 Ringsted Denmark CVR-nr: 20366532

Sitovaa ostosopimusta ei ole tehty ComputerSalg A/S :n kanssa, ennen kuin olet saanut tilausvahvistuksen tai laskun ComputerSalg A/S:lta.

2. MAKSAMINEN
Sivustolla www.computersalg.fi voi maksaa seuraavilla tavoilla:

Visa
Mastercard
Klarna-lasku – alkaen 3,99€

Jos maksat luottokortilla, tietosi suojataan aina väärinkäytöksiltä. Sinulla on mahdollisuus hylätä maksu, kun saat maksuyhteenvedon. Sinulla ei ole omavastuuta, jos korttiasi käytetään väärin verkkokaupassa, joka käyttää maksujärjestelmässään SSL:aa (Secure Socket Layer). Siten olet paremmin turvassa kuin fyysisissä kauppapaikoissa.

Maksukorteilla maksettujen ostosten yhteydessä lähettämäsi tiedot ovat salattuja (SSL). Computersalg A/S: lla tai muilla tahoilla ei ole mahdollisuutta lukea tietoja.

Tilatessasi Klarna-laskulla, sovelletaan luotonmyöntäjän voimassaolevia ehtoja.

Tavaroiden maksu veloitetaan vasta, kun tavarat lähetetään Computersalg A/S:lta. Ostohetkellä hyväksymääsi suurempaa summaa ei voida koskaan veloittaa.

3. TOIMITUS
Toimitamme pääasiassa DHL:n ja Bringin kuljettamana joko kotitoimituksena tai erilliseen noutopisteeseen. Toimitukset noudattavat kuljetusyhtiön liiketoiminnan ehtoja. Tämä tarkoittaa, että heti kun paketti on siirretty kuljetusyhtiön haltuun, sillä on vastuu paketin saapumisesta kokonaisuudessaan ja ehjänä perille. Jos saat paketin, joka on selvästi vaurioitunut, sinun tulisi mieluiten kieltäytyä vastaanottamasta lähetystä tai tehdä huomautus rahtikirjaan "vastaanotettu myöhemmin tarkastettavaksi ja sisällön laskemiseksi". Jos olet noutanut lähetyksen ja havaitset vahingon, ota heti yhteyttä ComputerSalg A/S:aan ja ilmoita vahingosta. Suosittelemme aina ottamaan kuvat koko lähetyksestä, siinä olevasta rahtikirjasta ja mahdollisista vaurioista. Autamme mielellämme tällaisten tilanteiden ratkaisemisessa, joten lähetä meille kaikki dokumentaatiot, niin jatkamme tapauksen käsittelyä.

Jos lähetystä ei noudeta kuljetusyritykseen noutopisteestä ennen määräaikaa, se palautetaan ComputerSalg A/S:lle. Mahdollinen maksettu toimitushinta vähennetään summasta, josta saat hyvityksen.

Toimitushinnat ja toimitusaika:
ComputerSalg A/S: n liiketoiminta-alue on IT- ja HI-FI-laitteiden jne. myynti, ei rahtiliiketoiminta. Siksi kaikki toimitushinnat perustuvat normaalien kuljetusyhtiöiden hintoihin ja lasketaan painon ja tuoterivien lukumäärän mukaan.

Normaali toimitusaika on 3-4 arkipäivää siitä hetkestä, kun tilaus on lähetetty varastolta.

HUOM! Jos vastaanottava Postin noutopiste/automaatti on täynnä, kuljetusfirma vie sen toiseen alueella sijaitsevaan toimipisteeseen jossa on tilaa.

4. PERUUTUSOIKEUS
Huom. - peruutusoikeus ei koske yritystilauksia.

Yksityisasiakkaana sinulla on aina 14 päivän peruuttamisoikeus ostaessasi osoitteessa www.computersalg.fi. On suositeltavaa, mutta ei pakollista, ilmoittaa meille 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta, että haluat peruuttaa ostoksesi. Ilmoitus voidaan tällöin antaa osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse tai verkkosivujen sähköisen lomakkeen kautta, vaihtoehtoisesti voidaan käyttää tavallista peruutuslomaketta. Viestissäsi on ilmaistava selvästi, että haluat käyttää peruuttamisoikeutta. Peruutusoikeus alkaa päivästä, jona vastaanotit tuotteen, siihen päivään asti, jona se lähetetään tai palautetaan.
Meidän on pyydettävä tuotteen palauttamista 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä.

Noutamaton lähetys hyväksytään asiakaspalautukseksi ilman eri kustannuksia. Tuotteen uudelleenlähetys ilman lisämaksua on myös mahdollista ilmoittamalla tästä ComputerSalg A/S:lle ennen kuin lähetys lähtee palautumaan takaisin.

Lakisääteisen 14 päivän peruuttamisoikeuden lisäksi ComputerSalg tarjoaa 90 päivän palautusoikeuden avaamattomille tuotteille, jotka ovat ostettu kuluttajaostoksena (yksityishenkilön toimesta). Tämä koskee avaamattomia tuotteita. Jos tuotteessa on sinetti, sitä ei saa rikkoa ja jos tuotteella on viimeinen käyttöpäivä, se ei saa olla ylittynyt. ComputerSalg A/S ei suorita tuotevaihtoja.

Palautuslähetys
Kun peruuttamisoikeutta käytetään ja ComputerSalg on saanut tiedon peruutuksesta/palautuksesta, tulee sinun maksaa postikulut. Voit ostaa palautustarran täältä: https://www.computersalg.fi/postlabel

Joitakin tuotetyyppejä ei voida palauttaa normaalilla kuljetustavalla, esimerkiksi suurikokoisia tulostimia tai vastaavia yli 30 kg painavia tuotteita. Tällöin ComputerSalg A/S voi ottaa yhteyttä johonkin yhteistyökumppaneistamme, esimerkiksi huolitsijaan tai erikoiskuljetuksen tarjoajaan tuotteen palauttamiseksi. Lähetyskustannukset vähennetään tällöin tuotepalautuksen asiakkaalle takaisin maksettavasta summasta, ja niiden odotetaan olevan enintään 200 €.
Jos olet ostanut useita tuotteita yhdessä tilauksessa ja peruutat vain osan tilauksestasi, emme palauta alkuperäisiä toimituskuluja.

Huomaa, että olet vastuussa tuotteen toimituksesta sekä asianmukaisesta pakkauksesta.

Palautusten käsittelyn nopeuttamiseksi suosittelemme, että täytät sähköisen palautuslomakkeen ja liität kopion siitä palautuslähetykseen. Liitäthän mukaan myös muut hyödylliset tiedot, kuten kopion laskusta tai tilausvahvistuksesta, tilinumerosi sekä kopion mahdollisesta aiemmasta kirjeenvaihdosta jne.

Voit myös ”perua” tilauksen kieltäytymällä vastaanottamasta pakettia ja pyytämällä heitä lähettämään paketin takaisin lähettäjälle. Ilmoita tästä myös meille. Tämä hidastaa muuten käsittelyaikaa. Huomaa, että vaikka et ota lähetystä vastaan, olet silti vastuussa meille koituvista kuljetuskustannuksista. Kuljetuskustannuksien hinta riippuu tuotetyypistä, tuotteen koosta ja sen ulkomitoista. Pienten pakettien kuljetus maksaa yleensä noin 15€, mutta isommissa kodinkoneissa hinta voi olla jopa 200€ + mahdollinen saarilisä.

Tuotteen kunto, kun lähetät sen takaisin.
Olet vastuussa vain tuotteen arvon heikkenemisestä, joka johtuu muusta käsittelystä kuin mitä on välttämätöntä tuotteen luonteen, ominaisuuksien ja toimintatavan määrittämiseksi. Toisin sanoen - voit kokeilla tuotetta samalla tavalla kuin voisit kokeilla sitä fyysisessäkin myymälässä.

Jos tuotetta on kokeiltu yllä kuvatun lisäksi, pidämme sitä käytettynä, mikä tarkoittaa, että peruuttaessasi ostoksen saat takaisin vain osan tai et mitään oston arvosta, tuotteen kaupallisesta arvosta riippuen.

Tämä arvo määritetään arviona ComputerSalg A/S:lla.

Arvonalentumisen tapauksessa tämä summa vähennetään hyvityksestä.
Arvonalentuminen arvioidaan, jos tuote palautetaan käytetyssä ja heikentyneessä kunnossa siten, että sitä ei voida myydä uutena. Tämän perusteella ComputersSalg A/S arvioi arvonalentumisen suuruuden ja palaa sinulle ennen palautussumman maksua.

Yllä mainituista syistä suosittelemme, että olet varovainen, kun purat tuotteen pakkauksesta, älä poista suojakalvoa/muovia tms. Varo, ettet tee naarmuja tai jälkiä. Tuotteen pitäisi näyttää samalta kuin voit odottaa täysin uuden tuotteen näyttävän - lyhyesti sanottuna samalta kuin saadessasi tuotteen.
Kun ostat tuotteita tuoteryhmissä, joissa pakkaus muodostaa merkittävän osan tuotteen arvosta uutena, ehjä alkuperäinen pakkaus on aina merkittävä osa tuotteen kokonaisarvoa. Siksi pakkaus on aina palautettava mainittujen tuoteryhmien mukana (tietokoneet, tulostimet, verkkolaitteet, hifilaitteet, kamera, videokamera, skannerit, radio, TV, videolaitteet, GPS-laitteet, pelikonsolit ja itsenäiset laitteistot), jotta voit saada koko ostohinnan takaisin.

Palautusoikeuden rajoitukset määräytyvät kuluttajansuojalain 6. luvun 16 mukaisesti: Peleillä, elokuvilla, ohjelmistoilla tai muilla sinetöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, kun tuotepakkaus on avattu. Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi.

Terveys- tai hygieniatuotteita tai muita palautukseen sopimattomia tuotteita ei voida palauttaa, jos niitä on käytetty. Tavarat on mahdollista tutkia käyttämättä niitä. Tämä koskee mm. tuotteita, jotka ovat olleet kosketuksissa elintarvikkeiden, ihon, hiusten tai vastaavien kanssa.

Ohjelmistojen, ääni-/videotallenteiden, värikasettien/mustepatruunoiden ja kaapeleiden sinettiä EI saa rikkoa, jos peruutusoikeus halutaan säilyttää. Tämän tyyppiset katsotaan käyttöön otetuiksi, jos läpipainopakkaus on rikki, mikä johtaa tuotteen myyntiarvon heikkenemiseen. Siksi on tärkeää, että päätät joko pitää tuotteen tai peruuttaa ostoksen ennen läpipainopakkauksen rikkomista. Tavarat on mahdollista tutkia rikkomatta läpipainopakkausta.

Tuotteet voidaan palauttaa seuraavaan osoitteeseen: ComputerSalg A/S, Tinvej 7, 4100 Ringsted

Pakkaus ja vastuu palautuslähetyksestä
Huomaa - emme hyväksy postilähetyksiä postiennakolla tai ilman jakelua. ComputerSalg A/S vaatii perusteellista pakkaamista lähetettäessä, koska tämä on lähettäjän vastuulla. Esimerkiksi irralliset sisäiset komponentit, kuten näytönohjaimet, emolevyt, kiintolevyt ja vastaavat, tulee aina lähettää antistaattisessa pussissa - tai kuten ne on vastaanotettu.

ComputerSalg A/S kannustaa myös kaikkien tuotteiden pakkaamista turvallisesti sopivaan täytteeseen (esim. kuplamuoviin tai muuhun iskuja vaimentavaan materiaaliin) ja pahvilaatikkoon, jotta tuotteet eivät vahingoitu kuljetuksen aikana.

Huomaa myös, että jos laatikkoa ei ole täytetty kokonaan, joillekin tuotetyypeille voi aiheutua vahinkoa, koska ne voivat päästä heilumaan laatikossa runsaasta täytteestä huolimatta.

Asiakkaan vastuulla on, että tuote palautuu turvallisesti ComputerSalgille.

Voit peruuttaa kaupan myös kieltäytymällä vastaanottamasta tuotetta kuljetuksesta. Vaadimme kuitenkin, että ilmoitat tästä meille. Muussa tapauksessa menettely pidentää peruutuksen käsittelyaikaa.

Voit myös palauttaa tuotteen meille täyttämällä vakiomuotoisen peruutuslomakkeen sekä liittämällä mukaan kopion laskusta sekä tiedot pankkitilisi IBAN-tilinumerosta ja pankin BIC/SWIFT tunnuksesta.

6. REKLAMAATIO-OIKEUS
Kun asioit kuluttajana osoitteessa www.ComputerSalg.fi, sinulla on yksityisasiakkaana tottakai oikeus reklamoida virheellisestä tuotteesta. Reklamaatio-oikeutta voi kuitenkin rajoittaa tuotteen luonnollinen elinikä. Tämä koskee esimerkiksi paristoja, väriaineita, mustepatruunoita ja muita tuotteita, joita voidaan kuvata kulutusosiksi. Tämä tarkoittaa, että voit joko korjata, vaihtaa tuotteen, saada rahat takaisin tai saada hinnanalennuksen tilanteesta riippuen. Tämä tietenkin edellyttää, että valitus on perusteltu ja että vika ei ole syntynyt tuotteen väärän tai muun sopimattoman käytön seurauksena.

Puuteeksi katsotaan vika, joka on ollut tuotteessa toimitushetkellä - tyypillisesti valmistus- ja/tai materiaalivirhe. Jos tuote odotusten vastaisesti rikkoutuu takuuaikana ja on takuun piiriin kuuluva, korjataan tai vaihdetaan vialliset tuotteet maksutta yrityksessämme tai valmistajan puolesta.
Tuotteen vahingoittuminen käyttövirheiden, käsittelyvirheiden, muutosten tai käyttäjän vakavan väärinkäytön vuoksi ei kuulu valitusoikeuden piiriin. Tähän sisältyy myös käytetyn virran muuttaminen mihin tahansa asiaankuuluvaan komponenttiin.
Tuotteen mukana tulee palauttaa laskukopio, jossa ilmoitetaan reklamoidun tuotteen ostoaika, muuten tapauksen käsittelyaikaa voidaan pidentää.

7. Reklamaatio-oikeuden käyttäminen
Reklamaatiot on tehtävä kohtuullisen ajan kuluessa vian havaitsemisen jälkeen. Jos valitus tehdään kahden kuukauden kuluessa, valitus on aina tulkittu tehdyksi kohtuullisessa ajassa. Ensinnäkin sinun on tarkistettava, kuuluuko tuotteellesi joillekin valmistajille sovellettava suora tuki - nämä tiedot ovat saatavilla osoitteessa www.ComputerSalg.fi kohdassa Valitukset & Palautukset ja valmistajien etsintä. Jos viallinen tuotteesi kuuluu suoran tuen piiriin, sitä ei tule palauttaa ComputerSalg A/S:lle.

Käsittelyaikaa nopeuttaa yhteydenotto valmistajaan tai heidän nimeämäänsä huoltokumppaniin, mikä usein tarkoittaa nopeampaa tapausten käsittelyä kuin ComputerSalg A/S:n toimiessa välikätenä.
Kannustamme sinua antamaan lausunnon tuotteen virheistä tai puutteista valituksen yhteydessä, sillä laiminlyönti voi tarkoittaa käsittelyajan pidentymistä laajasta vianetsinnästä johtuen.
Reklamaatio-oikeuden sisältämät vialliset tuotteet vaihdetaan sitten tuntihinnoituksella. Jos et halua ComputerSalg A/S: n suorittavan laajaa vianmääritystä, viallinen osa on irrotettava tuotteesta ja lähetettävä erikseen.

ComputerSalg A/S ei ole vastuussa asiakkaan tietojen menettämisestä. Siksi ComputerSalg A/S kannustaa asiakasta tekemään kopion/varmuuskopiot kaikista tiedoista. Siltä osin kuin ComputerSalg A/S voi olla vastuussa, vastuu rajoittuu välittömään tuotetappioon eikä siten sisällä välillisiä menetyksiä, kuten menetettyjä tuloja, kuljetuskustannuksia, käyttötappioita, asennuskustannuksia ja vastaavia.
Kun haluat reklamoida, luo reklamaatiopyyntö etukäteen, vaikka tämä ei ole vaatimus. Tämä tehdään osoitteessa www.ComputerSalg.fi kohdassa Reklamaatiot ja Palautukset, ja se minimoi valituksesi käsittelyajan.

Viallinen tuote on lähetettävä osoitteeseemme: ComputerSalg A/S, Tinvej 7, 4100 Ringsted Tanska

Kun palautat tuotteen, ilmoita lähettäjä lähetyksessä sekä mahdollisesti annettu RMA-numero (palautusnumero). Vaihtoehtoisesti liitä kopio laskusta ja palautuksen syy.

Huom. - emme hyväksy postilähetyksiä, joissa on jälkivaade tai vastaavia vastaanottajan maksettavaksi syntyviä kuluja.

Muista aina lähettää tuote takaisin vastaavassa pakkauksessa (mieluiten alkuperäispakkauksessa). Suosittelemme myös, että hankit kuitin kuljetusyhtiöltä, jotta voit seurata pakettia perille asti - seurattava lähetys tarjoaa yleensä myös vakuutuksen paketin sisällölle, mikäli se katoaa tai vaurioituu.
Kun olemme hyväksyneet reklamaatiosi ja se on hyväksytty yksityisenä ostoksena, lähetämme sinulle automaattisesti pakettikortin, jonka avulla voit lähettää tuotteen takaisin maksutta. Odota tätä ennen kuin lähetät tuotteen meille.
Hyvitämme kohtuulliset lähetyskustannukset, joita sinulla saattaa olla tuotteen palauttamisen yhteydessä, mikäli valitus on perusteltu. Suosittelemme kuitenkin ottamaan yhteyttä meihin tai luomaan RMA-tapauksen, jotta voimme lähettää sinulle palautuksen pakettikortin etukäteen.

Tuotteet, jotka eivät sisälly reklamaatio-oikeuteen ja/tai jotka on vastaanotettu ilman asianmukaista pakkausta, pakataan uudelleen ja niistä veloitetaan määrä, joka vastaa ComputerSalg A/S:n kustannuksia tarvittavista ja asianmukaisista pakkauksista.

Tietoa valitusmahdollisuuksista
Jos haluat valittaa tuotteen tai palvelun ostamisesta tai sen käsittelystä, tee se ComputerSalg A/S:lle kirjallisesti viestillä, jossa on yksityiskohtainen kuvaus tapahtuneesta ja toivotusta toimenpiteestä, sähköpostiosoitteeseen [email protected] tai vaihtoehtoisesti kirjatulla kirjeellä postiosoitteeseen.

ComputerSalg A/S, Tinvej 7, 4100 Ringsted, Denmark.

Tällä tavoin esimies käsittelee kyselysi ja saat vastauksen mahdollisimman pian - muista kuitenkin, että tapaus tutkitaan perusteellisesti ennen vastauksen vastaanottamista, joten vastauksen saaminen voi kestää muutaman päivän.Jos hyväksyttävää ratkaisua ei voida saavuttaa suoraan kanssamme ComputerSalgissa, valitus voidaan lähettää jollekin seuraavista;

Valitus meiltä ostetusta tuotteesta tai palvelusta voidaan välittää osoitteeseen:

Kilpailu- ja kuluttajavirasto
PL 5
00531 Helsinki
Puh. 029 505 3050
www.kkv.fi

Valituksen tekoon voidaan käyttää myös Euroopan komission verkkovälitteistä riidanratkaisuportaalia. Tämä on erityisen tärkeää, jos olet kuluttaja, joka asuu toisessa EU-maassa.
Valitukset voidaan jättää täällä: http://ec.europa.eu/odr/
Kun lähetät valituksen, sinun on ilmoitettava tästä sähköpostiosoitteemme [email protected].

8. Palautetut tuotteet, jotka eivät sisällä vikoja
Kun toimitat viallisia tai virheellisiä tuotteita ComputerSalg A/S:lle, ja jos määrittelemiäsi ja ilmoittamiasi vikoja tai vaurioita ei löydy (tai vikaa ei korvaa takuu/reklamaatio-oikeus), tavarat palautetaan asiakkaalle ja asiakkaalta veloitetaan laitteen tarkastusmaksu.
Tarkastusmaksu on 140 € per tunti sis. ALV ja vähintään ½ tuntia lasketaan.
Tarkastusmaksu lasketaan testauksen ja vianetsinnän aikana käytetyn ajan perusteella.

9. ERITYISSÄÄNNÖKSET ELINKEINONHARJOITTAJILLE ELINKEINONHARJOITTAJIEN
Myyntiehtoihin viitataan kaupallisina ostoina, ja ne noudattavat kauppa- ja oikeustoimilakia.
Elinkeinonharjoittajille ei ole peruuttamisoikeutta.
Alkuperäisen laskupäivän jälkeen valitusoikeus on yhden vuoden, lukuunottamatta kuluvia osia, kuten paristoja, väriaine- ja mustepatruunoita jne., joissa valitusoikeus myönnetään vain 6 kuukaudelle, ellei kirjallisesti toisin sovita.
Jos huolto/korjaus voidaan tehdä suoraan valmistajan kanssa, tämän odotetaan tehtävän.
Vaihto tai korjaus ei aiheuta uutta yhden vuoden takuuaikaa.
Reklamaatiotapauksissa ostaja vastaa tuotteen palauttamisesta ComputerSalgille tai valmistajan korjaamolle.

Vialliset tuotteet korjataan, jos mahdollista

ComputerSalg A/S pidättää oikeuden omistaa luotolla ostetut tavarat, kunnes koko ostohinta on maksettu. Ostajan on maksettava kaikki kustannukset, jotka liittyvät omistusoikeuden säilyttämiseen. Korko kertyy eräpäivästä alkaen 8,7% vuodessa per alkanut kuukausi.

10. Henkilötietosi
Jotta voit tehdä sopimuksen kanssamme verkkosivuston kautta, sinun on rekisteröidyttävä seuraavilla henkilötiedoilla:
. osoite
. puhelinnumero
. sähköpostiosoite
. (Y-tunnus yritysasiakkaille)

Rekisteröimme henkilötietosi vain voidaksemme toimittaa tavarat sinulle.
Henkilötiedot rekisteröidään Computersalg A/S:ssa ja säilytetään kirjanpitolain edellyttämän ajanjakson ajan, minkä jälkeen tiedot poistetaan.

Kun henkilökohtaisia tietoja kerätään verkkosivustomme kautta, varmistamme, näin tehdään aina antamalla nimenomaisella suostumuksellasi. Ilmoitamme sinulle aina tarkalleen, mitä tietoja sinusta kerätään ja miksi. Tietosuojavastaava on: Computersalg A/S:n toimitusjohtaja.
Emme tallenna salattuja asiakastietoja. Emme välitä salattuja asiakastietoja.

Sivustolle www.computersalg.fi lähetettyjä tietoja ei välitetä eikä myydä millään tavalla kolmansille osapuolille, emmekä rekisteröi henkilökohtaisia arkaluontoisia tietoja.
ComputerSalg A/S:n rekisteröimänä sinulla on aina oikeus vastustaa rekisteröintiä. Sinulla on myös oikeus nähdä, mitä tietoja sinusta on rekisteröity. Sinulla on nämä henkilötietolain mukaiset oikeudet, ja niihin liittyvät tiedustelut ohjataan ComputerSalg A/S:lle sähköpostitse: [email protected]