Melitta Kahvinsuodatin 102 - 80 kpl.
FBAC4895-B52C-4E03-B099-A6A8F8B8017B Created with sketchtool. 706D6907-81E1-46A2-B8F9-7B702A1EF2C7 Created with sketchtool. 6A870209-E7F5-44F5-A66F-09E20C85A0DC Created with sketchtool. 0BB04D6C-A9AB-4913-BF4F-5A23954E68E1 Created with sketchtool. 501E26C7-66C1-4DAA-B740-6CFAF55A1B39 Created with sketchtool. C105F7D3-D5EE-43C9-9EE8-05CC42B296D4 Created with sketchtool. D94689D8-7CBB-41C8-AC06-F79D81FF82D5 Created with sketchtool. DA4C7ED9-2512-4D52-94F0-92800F2A6E04 Created with sketchtool. 42E133FD-828F-4CF4-A0BF-560014487A57 Created with sketchtool. F52D9745-4BFD-4506-BEEF-630FD09EF2D9 Created with sketchtool.
Etävarastossa
Tuotetta on etävarastossamme, toimitusaika noin 5-7 työpäivää. Lisätietoja

Kuljetus 10,04 - Budbee - Laatikko - Valitse itse mikä laatikko.

Toimituskulut on laskettu vastaanottajan postinumeron perusteella: - Vaihda postinumero
Syötä postinumero toimitusta varten: Tallenna
Katso kuljetusvaihtoehdot
Budbee Laatikko - Nouda valitsemastasi laatikosta!10,04
Bring - Toimitus huoltopisteeseen10,04
Bring - Kotiinkuljetus -arkisin.20,08
EUR 2,84
ilman ALV 2,26
Kokonaishinta sis. toimitus 12,88

Melitta Original Kahvinsuodatin 102 valkoisena - Erinomaista suodatinlaatua!

Sisältää 80 kpl Täydellinen suodatus saavutetaan tunnetuilla Original 102 -suodatinpusseilla. Kahvin valmistaminen voi olla niin helppoa. Melitta Filtertüten Original on valmistettu Aromapor-paperista. Paperin erityispiirteenä ovat mikrohienot huokoset. Ne varmistavat, että vain hienoimmat aromit pääsevät kahviin: niin että se voi jatkuvasti avata täyden arominsa.
Melitta suodatinpussi luonnonruskea tai valkoinen: Ero, jonka voit nähdä, mutta et tietenkään maistaa. Koska näiden kahden suodatinpaperin ominaisuudet ovat täsmälleen samat. Ainoa ero: luonnonruskeat kahvisuodattimet ovat valkaisemattomia, valkoiset kahvisuodattimet valkaistaan vain luonnollisella hapella. Kaikki kahvinsuodattimemme voidaan tietenkin kompostoida.

Se on todellista hienosäätöä. Aromihuokoset on jaettu kolmeen aromivyöhykkeeseen suodattimen yläosasta suodattimen alaosaan, joissa jokaisessa on eri määrä aromihuokosia.
3. vyöhyke - pyöristäminen: Ylin vyöhyke estää katkeran maun kehittymisen ja takaa pyöristetyn aromin.
2. vyöhyke - hienosäätö: Keskimmäinen vyöhyke tukee tasaista haudutusta ja hienosäätää siten kahvin makua.
1. vyöhyke - avautuminen: Alempi vyöhyke, niin sanottu ”haudutusvyöhyke”, varmistaa aromin alustavan avautumisen.