Tämä toiminto vaatii sisäänkirjautumisen. Luo käyttäjä ja voit käyttää listojamme esim. säännöllisiä ostoksia ja toivelistoja varten Luo käyttäjä Kirjaudu
Ravitsemus, ruoka ja ateriat ovat esillä useissa lapsiin keskittyvissä luvuissa. Kirja sisältää ravitsemus-, yhteiskunta- ja ihmistieteellisiä näkökulmia ruokateemaan suhteessa lapsiin.
Ensimmäisessä osassa perehdytään lasten ravitsemukseen ja ruokailutottumuksiin sekä siihen, miten makumieltymykset kehittyvät ja miten niihin vaikutetaan. Lihavuusongelmaa tuodaan esiin nykyisten ennaltaehkäisytoimien, lihavuuden fysiologisen taustan sekä viranomaisten vastuun ja vaikutusvallan kautta.
Kirjan toisessa osassa käsitellään lasten kohtaamisia ruoan kanssa kotona, laitoksissa ja kouluissa. Uusien ateriamallien kehittymistä ja lasten suhdetta niihin korostetaan suhteessa perheen ja instituution käsitteisiin, ja myös kansanterveyden näkökulma otetaan huomioon. Kirjan viimeisessä osassa käsitellään ruokakasvatusta, pedagogiikkaa ja estetiikkaa ja annetaan konkreettisia ehdotuksia lasten ja ruoan kanssa työskentelyyn erilaisissa ympäristöissä.
Lapset, ravitsemus ja ateriat - tieteidenvälisiä näkökulmia
on suunnattu ravitsemus- ja terveysalan ammatillisessa koulutuksessa oleville opiskelijoille, opettajankoulutuksessa ja opettajankoulutuksessa oleville opiskelijoille sekä kaikille valmistuneille, jotka ovat kiinnostuneita lapsista, ravitsemuksesta ja aterioista.
Löydämme tuotteen järjestelmästämme helposti seuraavalla tuotenumerolla
SKU:
9788762811683
EAN:
9788762811683
Miksi samalla tuotteella on monta eri tuotesivua tai tuotenumeroa?
Valmistajat usein julkaisevat saman tuotteen monella eri tuotenumerolla. Usein eroa on vain pakkauksessa. Eri tuotepakkaus saattaa olla suunniteltu eri valtioille.
Yritämme parhaamme mukaan laittaa samat tuotteet saman tuotenumeron alle, mutta joskus sama tuote on eri tuotenumeroilla sivullamme.