Tämä toiminto vaatii sisäänkirjautumisen. Luo käyttäjä ja voit käyttää listojamme esim. säännöllisiä ostoksia ja toivelistoja varten Luo käyttäjä Kirjaudu
Send på mail
Undertitel
Opskrifter, teknik, tips og tricks
Forfatter
Karsten Tanggaard
Sprog
Dansk
Sideantal
464
Indbinding
Indbundet
Udgave
1
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Tema gruppe(r)
Hurtig og enkel mad,Kogebøger for selskaber,Kogebøger ved hjælp af specielle køkkenredskaber eller køkkenudstyr,Kogebøger efter ingrediens,Kogebøger med kød og vildt,Kogebøger med kylling og andet fjerkræ,Kogebøger med fisk og skaldyr
ISBN10
871190271X
ISBN13
9788711902714
Löydämme tuotteen järjestelmästämme helposti seuraavalla tuotenumerolla
SKU:
9788711902714
EAN:
9788711902714
Miksi samalla tuotteella on monta eri tuotesivua tai tuotenumeroa?
Valmistajat usein julkaisevat saman tuotteen monella eri tuotenumerolla. Usein eroa on vain pakkauksessa. Eri tuotepakkaus saattaa olla suunniteltu eri valtioille.
Yritämme parhaamme mukaan laittaa samat tuotteet saman tuotenumeron alle, mutta joskus sama tuote on eri tuotenumeroilla sivullamme.