Integroidut ilman etuosaa

Integrerad diskmaskin för ett stilrent kök

En diskmaskin underlättar din vardag och det är fantastiskt att kunna slänga alla bestick, tallrikar och glas i maskinen efter middagen. Känslan av att lägga något smutsigt i och ut kommer en blank tallrik är bara riktigt läcker. Tyvärr kan maskinen bli en nagel i ögat på resten av köket och här kommer en integrerad diskmaskin till din räddning.

En integrerad diskmaskin klarar fortfarande de praktiska uppgifterna, men kan å andra sidan anpassas till kökets övergripande utformning. Den är praktisk, läcker och stilren.
374 tuotetta
Edellinen
Sivu 1 Sivu 15
Seuraava
 
Edellinen
Sivu 1 Sivu 15
Seuraava

Anslut din integrerade diskmaskin till WiFi – det är smart!

För bara några år sedan var diskmaskinen betydligt mindre flexibel än den är idag. Som till exempel Smart belysning, kan flera av våra integrerade diskmaskiner anslutas till WiFi och fjärrstyras med din smartphone . Väljer du en integrerad diskmaskin från Siemens eller Bosch, du kan starta den var som helst när som helst. Och det är smart av flera anledningar.

Du kan schemalägga när diskmaskinen ska vara klar, till exempel när du kommer hem från jobbet eller sportaktiviteter. I tider med höga energipriser kan du starta den på de tider på dygnet då priserna är som lägst – därför sparar du pengar i längden om du har en integrerad diskmaskin med Home Connect.

Vill du veta mer om diskmaskiners många olika fördelar och funktioner från Bosch, Siemens & Neff, kan du läsa mer här.

Integrerad diskmaskin bäst i test

Vi har ett brett utbud av maskiner från Bosch, Siemens och Electrolux, och bland vårt urval har vi flera testvinnare. Baserat på 3 790 recensioner är Bosch SMH4HCX48E rankad som den bästa integrerade diskmaskinen - i ett tätt race med Siemens IQ500 SN65ZX49CE a>.

Det viktigaste är dock att du köper den diskmaskin som bäst passar din budget, din inredning och användningsändamål. Det är därför vår
24/7 kundsupport är redo att vägleda dig före, under och efter ditt köp . Dessutom rekommenderar vi alltid att du läser specifikationerna innan du köper din nya integrerade diskmaskin.

Vi har dock tillåtit oss att svara på de vanligaste frågorna nedan:

Vad betyder integrerad diskmaskin?

En integrerad diskmaskin levereras utan topp, sidopaneler och front. Därför har du möjlighet att själv sätta på en frontplatta som passar in i resten av köket. Av den anledningen är din maskin bättre integrerad i resten av rummet och ser stiligare ut än en fristående diskmaskin.

Kan du installera en diskmaskin själv?

Har du erfarenhet av el- och vattenanslutningar kan det vara en enkel sak att själv installera en diskmaskin. Det är helt lagligt, men det rekommenderas att du har eller får en god förståelse för monteringsprocessen innan. Om du inte har modet att göra det själv bör du kontakta en rörmokare som kan hjälpa dig att installera din nya diskmaskin.

Vad bör du vara uppmärksam på när du köper en diskmaskin?

När du köper en integrerad diskmaskin måste du vara extra uppmärksam på om måtten passar in i ditt kök. Det är en riktigt olycklig situation om den är för stor eller för liten. Du bör också fundera på om du vill ha en Smart diskmaskin som kan kopplas till WiFi och din smartphone. Dessutom är det en bra idé att undersöka hur hög ljudnivå maskinen har, samt hur mycket el den kräver. En bullrig maskin kan vara en frustration om den måste gå på natten.

De nya EU-energimärkningarna går från A till G, där maskiner med energimärkning A är mest energivänliga och G naturligtvis minst. Ju mer du använder din diskmaskin, desto mer bör du fokusera på energiförbrukningen.