Uima-altaat

Pool för trädgården - lite extra lyx i hemmet

Är du en vattenhund som älskar att plaska runt med vattenpistoler och badbollar? Eller är du svävaren som bara behöver svalka dig och ta en kall öl när sommarvärmen slår till? Oavsett vilken typ du är har du möjlighet att få in lite extra lyx i vardagen med en pool i trädgården.

En pool är inte bara svalkande, utan ger nöje och spel samt avkoppling i sällskap med familj och vänner. Och då är den perfekt för de dagar då du tänder grill och solen skiner på en molnfri himmel.
463 tuotetta
Edellinen
Sivu 1 Sivu 19
Seuraava
 
Edellinen
Sivu 1 Sivu 19
Seuraava

Ta ett dopp efter jobbet i din nya fristående trädgårdspool

En pool i trädgården behöver inte vara ett stort projekt där ett stort permanent hål måste grävas. Om du investerar i en fristående pool är den lätt att sätta upp och ta ner igen, och du behöver inte oroa dig för robustheten. T.ex. kommer vår vår fristående pool i trädesign med en kraftig stålram och rejäla ben som skapar gedigen stabilitet.

Det är underbart att ta en hel dag där man kan njuta av vädret i trädgården och ta ett dopp i poolen. Om du har en fristående pool i trädgården behöver du inte begränsa den till lediga dagar – du kan enkelt ta ett snabbt dopp före eller efter jobbet.

Vilken är den bästa poolen för trädgården?

Den bästa poolen för trädgården är den som bäst uppfyller dina önskemål. Om du föredrar att koppla av i vattnet bör du överväga en rund pool. Den runda kanten ger bättre komfort för ryggen, och formen ger mer plats för samtal medan du kyls ner. Om du å andra sidan är sugen på att plaska och leka i vattnet, är en kvadratisk pool kanske mer relevant. Formen inbjuder till bollspel, och det är lättare att dyka under vattnet eller simma korta turer.

Innan du köper bör du därför överväga din budget, användningsändamål och det utrymme du har tillgängligt i trädgården. Vi rekommenderar att du alltid läser specifikationerna på våra pooler för trädgården, så att du får rätt produkt för ditt hem. Det är viktigt för oss att du hittar rätt pool för trädgården och det är därför vår 24/7 kundtjänst är alltid redo att hjälpa dig med ditt köp.

Vi har dock tillåtit oss att svara på de vanligaste frågorna nedan:

Hur mycket kostar det att ha en pool i trädgården?

Det är olika kostnader som man måste ta hänsyn till när man har en pool i trädgården. El till pumpen och avgifter för avloppsvatten är exempel på utgifter. Dessutom varierar vattenpriset beroende på var du bor. Men låt oss ta ett exempel på priset om vatten kostar 17,34 DKK/m3 där du bor. Vi påpekar att exemplet är vägledande och inte inkluderar skatter, el och andra eventuella utgifter.

25 000 L - 433,5 DKK/mån
15 000 L - 260,1 DKK/mån
9 000 L - 156 DKK/mån
5 000 L - 86,7 DKK/mån
1 000 L - 17,34 DKK/mån

Hur ofta ska du byta vatten i poolen?

Hur ofta du behöver byta vatten i poolen beror på storleken och hur ofta den används. Med en liten pool kan du byta vatten ofta då kostnaderna för vatten inte är så stora. Med större pooler kan du behålla vattnets renhet utan att behöva byta det för ofta. Här är 5 tips för att hålla vattnet rent och hygieniskt i en större trädgårdspool:

  1. Djur - Undvik att låta hunden bada i poolen. Ja, det kan vara riktigt trevligt, men hundarna ger ifrån sig mycket bakterier och kräver därför mer underhåll.
  2. Täck över din pool– Det är en bra idé att täcka över din pool när den inte används. Insekter, löv och fågelspillning kan ha en riktigt negativ inverkan på vattnets hygien.
  3. Klor – Klor är ett bra sätt att desinficera vattnet om du har en större pool. Här måste du hålla koll på PH-värdet som helst ska vara neutralt mellan 7,0 - 7,4. Köp PH-remsor för att mäta värdet för att säkerställa en hälsosam balans.
  4. Filter och pump – Köp en pool för trädgården där det går att använda ett filter och en pump. Det hjälper till med det dagliga underhållet av smuts och smuts. Kom ihåg att rengöra filtret regelbundet.
  5. Kärlek - Ge din pool massor av kärlek. Ju mer du tar hand om den, desto fler härliga sommardagar kan du njuta av med familj och vänner i vattnet.