Pelitietokoneet

Stationära gamer datorer - Next level gaming spelupplevelse

Har du en gammal dator som behöver återupptas snart? Det finns inget mer frustrerande än när din utrustning misslyckas mitt på en karta och du hamnar bakom motståndarna. Uppgradera din spelupplevelse och gå från noob till proffs med en ny stationär speldator.

Du ska aldrig snåla med utrustningen, och oavsett om du spelar MMO, FPS eller något helt annat så har vi ett brett urval av stationära gamer-datorer för alla stilar. GLHF!
30 tuotetta
Edellinen
Sivu 1 Sivu 2
Seuraava
 
Edellinen
Sivu 1 Sivu 2
Seuraava

Välj en stationär gamer-dator baserat på de spel du spelar

Du måste välja den stationära gamer-datorn där prestandan bäst passar de spel du spelar. Lägger du i första hand tid på t.ex. MineCraft eller CS:GO, det kräver inte en lika kraftfull dator som om du spelar GTA eller Call of Duty. Den dyraste gamer-datorn är därför inte nödvändigtvis den som passar dig bäst.

Du kan bli förvirrad när du måste hitta rätt stationär gamer-dator. Det är därför vi naturligtvis alltid är redo att hjälpa till i vår 24/7 kundsupport. Dessutom rekommenderar vi att du alltid läser specifikationerna innan du köper en stationär gamer-dator. På så sätt säkerställer du att du får precis det som uppfyller dina behov.

Vi har dock tillåtit oss att svara på de vanligaste frågorna nedan:

Vilken gamer-dator ska jag köpa?

Om du spelar de mindre krävande spelen, som MineCraft, CS:GO eller Valorant, kommer en mindre prestation att kunna göra jobbet. Här rekommenderar vi denna HP gamer PC, som har gott om kraft för att dra mindre krävande spel, men vilket kommer att missa med tyngre spelande.

För de krävande spelen, som GTA och Call of Duty, behöver du en stationär gamer-PC med mycket mer kraft. Här är denna Acer gamer PC ett bra erbjudande. Om du vill maxa ut, har denna Asus gamer PC en kraft som du sällan ser i gamer datorer.

Hur mycket kostar en bra stationär dator?

Det kan givetvis vara en prisskillnad beroende på om märket heter HP, Asus, Acer eller något helt annat. Nedan har vi gett vår syn på vad du kan förvänta dig att betala för en stationär gamer-dator baserat på din budget:

Låg standard gamer PC 5.000 – 7.500 SEK
Medium standard gamer PC 7.500 – 10.000 SEK
Bra standard gamer PC 10.000–12.500 SEK
Premium standard gamer PC +12.500 SEK

Vilken är den bästa stationära datorn?

De mest hardcore-spelare har vanligtvis ett favoritmärke när de köper gamerutrustning. Asus, Acer och HP är populära varumärken i vårt sortiment, och de garanterar vanligtvis en riktigt bra spelupplevelse. Välj alltid den stationära gamer-datorn som uppfyller dina behov, och inte nödvändigtvis den som är framhävd i din vänkrets. När du väljer en ny gamerdator är det en bra idé att leta efter:

  1. GPU – beskriver hur kraftfullt grafikkortet är.
  2. CPU – beskriver kraften i din processor. En Dual Core har 2 processorkärnor, en Quad Core har 4, en Octo Core har 8 och en Magny Core har 12. Det är dock väldigt få spelare som behöver mer än en Octo Core. Du måste också hålla ett öga på antalet GHz, vilket beskriver hur kraftfull processorn är.
  3. Minne (även kallat RAM) – beskriver datorns korttidsminne och kan hjälpa till att sakta ner din gamer-dator om den får ont om utrymme.
  4. Lagringsutrymme – beskriver hur mycket utrymme som är tillgängligt på din dator för t.ex. spel, videor och musik. Om du ska spela många spel samtidigt är det en bra idé att köpa en stationär gamer PC med mycket lagringsutrymme. Då behöver du inte radera spel lika ofta när du vill göra plats för nya.
En bra stationär gamer-dator är det första steget mot en bra spelupplevelse. Om den ska vara perfekt kan du behöva uppgradera din gamer mus. Då kan du ta ditt mål till en ny nivå när du spelar CS:GO eller Call of Duty.