LEGO City

LEGO® City

Tänk om det fanns en plats där alla passioner och idéer välkomnades. En sådan plats finns och den heter LEGO® City. Utforska den livliga staden fylld med spännande fordon, karaktärer och många olika byggnader. Vad sägs till exempel om att vara brandman för en dag? Du vet aldrig vad som finns runt hörnet i LEGO® City.
189 tuotetta
Edellinen
Sivu 1 Sivu 8
Seuraava
 
Edellinen
Sivu 1 Sivu 8
Seuraava

Med LEGO® City kan du bli borgmästare!

Bygg den stora polisstationen, så att du kan hålla reda på de många skurkarna och släcka bränder med de bästa brandmännen i stan. Ge din stad extra liv med de många tågset som kan ta stadsborna runt till de många små stationerna. Med LEGO® City kan du bli borgmästare i din egen stad och helt bestämma infrastrukturen och vilka byggnader du vill ha var. LEGO® Builder-appen kan zooma in på 3D-instruktioner för de många uppsättningarna, som hjälper byggupplevelsen och gör den ännu mer lekfull. Låt oss komma igång med de många fantasifulla uppsättningarna och skapa din egen lilla stad där du är huvudpersonen. Du är ansvarig för framtiden för LEGO® City.

LEGO City 60304 Vägplattor tar fantasifull lek till nya höjder.

Med vägplattor från LEGO® City kan du skapa ditt eget vägnät och koppla ihop dina byggnader. Du kan enkelt placera Väggplattorna dit du vill och flytta dem om du behöver utöka din stad vid ett senare tillfälle. Lägg till realistiska trafikljus, vägskyltar, farthinder och övergångsställen och se hur din stad plötsligt lyfter. När det blir mörkt tänds ljuset i gatubelysningen, som är lysande block som skapar trygghet för invånarna i din stad. LEGO® City Pavers tar fantasifull lek till nya höjder och ger en realistisk bakgrund för din stad. Lägg märke till den lilla ikonen "Vägskyltar medföljer" på kartongen nästa gång du köper LEGO® City. I dessa rutor hittar du element för att enkelt koppla din stad till det nya setet.

Med LEGO® City garanteras action för pengarna.

Nästa tåg går om 5 minuter! Se till att alla passagerare är ombord och att tåget är redo för avgång. Med blixtens hastighet skjuter tåget genom landsbygden till nästa station i din stad. Lekmöjligheterna är oändliga. Du måste bara vara redo, för i LEGO® City finns det garanterat action för pengarna. Polisen anmäler också ett rån på banken. Rusa till polisstationen där de första poliserna kör iväg med skriande däck. Vem blir dagens hjälte?

I 2005 kom de första LEGO® City-seten ut på gatorna. Sedan dess har det funnits över 1000 uppsättningar i serien, med allt från sjukhus till flygplatser, havsprospektering, brand- och polisstationer. Serien utvecklas ständigt med fokus på att förnya spelet. LEGO® City är helt enkelt fantastiskt. Titta bara på de många olika minifigurerna, alla med sin egen unika personlighet och uppgifter i staden.