LEGO-arkkitehtuuri

LEGO® Architecture

Utforska en värld av bygg-det-själv-modeller som innehåller de vackraste monumenten, ikoniska skylines och historiska byggnader. LEGO® Architecture-seten är en serie kända landmärken där du kan fly vardagens liv och rörelse och resa tillbaka i tiden till barndomens sorglösa lek med LEGO® klossar.
16 tuotetta

LEGO® Architecture är en självklar presentidé

LEGO® Architecture tolkar de mest ikoniska landmärkena runt om i världen. Vad säger du till exempel? att bygga den stora pyramiden i Giza, Taj Mahal, Frihetsgudinnan eller Vita huset? Ta en resa tillbaka i tiden när du bygger och visar de färdiga byggnaderna. Alla set innehåller detaljerade bygginstruktioner, så att du bara kan låta fantasin flöda medan du bygger. Njut av varje detalj i de inspirerande seten när du skapar unika prylar som kommer att lägga stil till ditt hem i framtiden.

Med LEGO® Architecture seten kan du komma på nära håll, oavsett om du har besökt eller drömt om de många byggnaderna. Ta en resa till Paris, Tokyo, Singapore, New York och många andra platser. Utforska dina drömresmål som formar ditt liv med oförglömliga upplevelser och låter dig visa de imponerande landmärkena i ditt vardagsrum. Till varje set får du ett informationshäfte med fakta om modellen, så att du samtidigt kan lära dig mer om just ditt set. LEGO® Architecture är en självklar presentidé för unga från 13 års ålder, hobbyentusiaster som har intressen för resor, historia, arkitektur och design.

LEGO® Architecture inspirerar och utmanar dig att utforska.

Seten är otroligt autentiska med alla små detaljer. Zooma in hela vägen på London Eye eller ta den långa vägen till toppen av Eiffeltornet. Njut av en resa längs LEGO® Architecture Skyline Collection, som öppnar dörrarna till fascinerande städer från hela världen. Modellerna visar den vackraste arkitekturen över nationsgränserna och väcker till och med ens reslust. Satsen hjälper till att sänka din stressnivå sten för sten när du bygger utvalda modeller från hela världen. Serien handlar om den sorglösa leken med LEGO®, som är både påtaglig och att leva i. 2008 kom de första uppsättningarna från LEGO® Architecture ut på gatorna. Först kom de två Chicago-klassikerna: Willis Tower och John Hancock Center, följt av Empire State Building och Seattles Space Needle. 2011 gick turnén till Burj Khalifa i Dubai, vilket blev det första släppet utanför USA. Sedan dess har LEGO® Architecture tagit över Italien, Tyskland, Japan och många andra platser. Det kommer alltid att vara platser att utforska och inspirera med imponerande design. Vart går din resa härnäst?