LEGO Harry Potter

LEGO® Harry Potter

Gå in i en värld av magi och förtrollande äventyr med LEGO® Harry Potter. Ta del av de actionfyllda seten, oavsett om du tillhör Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw eller Slytherin. Upplev hur magiska varelser, häxor och trollkarlar kommer till liv med lite magi.
49 tuotetta
Edellinen
Sivu 1 Sivu 2
Seuraava
 
Edellinen
Sivu 1 Sivu 2
Seuraava

De mycket detaljerade LEGO® Harry Potter-modellerna ger en berikande byggupplevelse

Seten är perfekta som presentidéer för både barn och vuxna fans som vill flytta in i Harry Potters trollkarlsvärld. Serien innehåller välkända scener och vackra byggnader, som är perfekta för visning eller lek. Välj från allt från Hogwarts Express till Hemligheternas kammare och många fler. Vilken scen är din favorit? Återgå till den miniskaliga skolan för häxkonst och trolldom. De mycket detaljerade LEGO® Harry Potter-modellerna ger en berikande byggupplevelse fylld med referenser till Harry Potter-serien.

Uppsättningarna kretsar kring hela den magiska historien som alla känner till från böckerna eller filmerna. Skolan grundades för att små trollkarlar och häxor skulle lära sig deras magiska förmågor. På skolan skapades fyra elevhem för att dela upp eleverna. Gryffindor för de modiga och starka, Hufflepuff för de lojala och modiga, Ravenclaw för de intelligenta och kunniga, Slytherin för de listiga och viljestarka. För att dela upp eleverna används Fördelningshatten som kan läsa dina tankar och förmågor när den ligger på huvudet. På Hogwarts kan du lära dig allt från botanik, astronomi, trollformler, försvar mot mörkrets krafter och flykt.

Början på LEGO® Harry Potter

Vissa saker växer man aldrig ur. Och här menar vi LEGO® Harry Potter. Böckerna och filmerna presenterade en helt ny värld där barn kunde bekämpa det onda sida vid sida. Början av LEGO® Harry Potter började med Harry Potter och de vises sten (set nr 4701). Här var tanken att göra en uppsättning där barn själva kunde fördela eleverna med hjälp av ett lyckohjul. Efter det tog det fart med fler och fler av de fantastiska uppsättningarna. Nu har du möjlighet att samla alla mindre uppsättningar och bilda dina egna Hogwarts.

"Plattform 9¾ - den här vägen" Gå ombord på Hogwartsexpressen och känn rusningen genom landsbygden . Det ikoniska ångloket som transporterar dig till själva Hogwarts från King's Cross Station. Få nära till autentiska detaljer när du bygger de många seten från LEGO® Harry Potter. Flyg förbi Dumbledores kontor för en lektion i Defense Against the Dark Arts och gör dig redo för matcher mot "ni vet vem". Eller vad sägs om ett spel Quidditch på en Nimbus 2000, kanske du kan fånga "The Golden Lightning". Men var försiktig att smashers inte slår dig av din flygande kvast!