LEGO Technic

LEGO® Technic

Utforska ett universum fullt av avancerade och komplexa byggupplevelser med LEGO® Technic. Serien är baserad på riktiga fordon, motorcyklar, sportbilar, nyttofordon med mera. Seten är fulla av vilda detaljer och fantastiska funktioner som fungerande växellådor, hjul och axlar. Ge dig själv eller någon du känner en avancerad byggutmaning när du väljer LEGO® Technic.
67 tuotetta
Edellinen
Sivu 1 Sivu 3
Seuraava
 
Edellinen
Sivu 1 Sivu 3
Seuraava

De första LEGO® Technic-seten kom ut på gatorna 1977

Serien är självklara presentidéer för barn från 6 år och uppåt och vuxna byggare som saknar en utmaning eller nya visningsartiklar till kollektionen. De många seten kan utökas med CONTROL+, som är en gratis app som interagerar med de motoriserade LEGO® Technic seten. Kom närmare de små detaljerna som ringer till den inre uppfinnaren. Vem har till exempel inte drömt om att äga en monstertruck eller den imponerande Land Rover. Hos LEGO® Technic behöver du inte vara expert på bilar för att njuta av dessa set. Bygg den, plocka isär den igen och bygg något helt nytt. De tekniska möjligheterna sätter inga gränser för kreativitet och utmaningar.

De första LEGO® Technic-seten kom ut på gatorna 1977, som gaffeltruck, traktor och kran. LEGO® Technic var avsedd här för barn som var redo för större byggutmaningar än med vanliga set. Sedan dess har LEGO® kommit ut med hundratals set, som ibland erbjuder riktigt komplexa monteringsutmaningar. Med tiden har det tagit modeller av sportbilar till världen i ett storleksförhållande på 1:1. LEGO® Technic-systemet möjliggör mer detaljerade modeller som efterliknar de ursprungliga funktionerna hos verkliga fordon eller maskiner. Det har bl.a. resulterat i spännande samarbeten med McLaren, Jeep och Monster Jam.

LEGO® Technic-serien är för dig som älskar att samla på de vildaste modellerna

Med LEGO® Technic kan du bli den lyckliga ägaren till en Ferrari Daytona, en Lamborghini Sián eller en Bugatti Chiron, och kommer därmed närmare det äkta. Känn kraften i en autentisk V12-motor med rörliga kolvar, lyft dörrarna till den vackra kabinen eller zooma in på de imponerande linjerna. LEGO® Technic-serien Ultimate Car Concept samlar de vildaste modellbilarna under ett tak och sätter nya standarder för modellbygge. Serien är den finaste samlingen av avancerade modellsatser, som hyllar världens mest exklusiva fordon. Bilarna från serien kommer att vara den perfekta presenten för bilfantaster.

Har du provat appen LEGO® Technic AR? Med Augmented Reality förvandlar du ditt vardagsrum till en racerbana. Gör din LEGO® Technic tillbakadragbara bil redo vid startlinjen och upptäck deras unika AR-upplevelser. Med en lätt lutning av den bakre delen av bilen rusar den iväg mot mållinjen. Prova den amerikanska muskelbilen Shelby® GT500 eller Formula E® Porsche 99X Electric. Vem sätter den snabbaste tiden på banan?